Certificering

Dolfsma is lid van diverse brancheorganisaties en tevens gecertificeerd Dakmerk-bedrijf.
Dit keurmerk garandeert de hoogste kwaliteit.

Dakmerk Logo

Dolfsma dakbedekkingen is aangesloten bij Dakmerk, het enige door het Ministerie van Economische Zaken officieel erkende keurmerk voor de dakenbranche. Slechts een selecte groep dakbedekkingsbedrijven mogen het Dakmerk-certificaat dragen en voldoen dus aan strikte uitvoerings- en materiaalrichtlijnen. Deze zijn vastgelegd in het KOMO procescertificaat BRL 4702, maar ook in VCA- en Arbowetgeving. Dakmerk voert regelmatig inspecties uit en verricht jaarlijks een tevredenheidsonderzoek onder klanten van Dakmerk-bedrijven. Steeds behaalt Dolfsma een topnotering.

Indien u als opdrachtgever Dakmerk kwaliteit voorschrijft voldoet uw dak qua montage en applicatie aan de hoogste kwaliteitseisen, zonder dat u dat behoeft te controleren. Dit laatste doet Dakmerk voor u.

Vebidak Logo

Dolfsma Dakbedekkingen is lid van Vebidak, een full-service brancheorganisatie voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Vebidak is nauw betrokken bij de norm- en regelgeving en scholing en vakopleiding. Vebidak verzamelt en distribueert verder alle relevante informatie over de ontwikkelingen op het gebied van bitumineuze en kunststof dakbedekking. Zo is het personeel van Dolfsma Dakbedekkingen steeds op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en de laatste trends.

Dumebo-DWS Logo

Dumebo DWS is de branchegroep van bedrijven die zich bezig houden met leveren en/of monteren van metalen gevel- en daksystemen. Dolfsma Dakbedekkingen is hierbij aangesloten. Dumebo-leden verplichten zich tot scholing van medewerkers conform de Dumebo DWS montage-opleiding en de voormannen opleiding. Tevens gebruiken zij het V&G veiligheidshandboek en hanteren de strenge Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels- en Daken als standaard. Opdrachtgevers kunnen er daardoor op vertrouwen dat zij samenwerken met bedrijven die kennis hebben van dak- en gevelsystemen en zo het gewenste resultaat kunnen realiseren.

VCA

Dolfsma Dakbedekking is VCA-gecertificeerd. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de normen van het VGM-beheersysteem, dat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving, zoals het werken op hoogte. Steeds meer opdrachtgevers stellen het VCA-certificaat verplicht.