Historie

Dolfsma dakbedekkingen werd in 1975 als eenmanszaak opgericht door Pieter Dolfsma. Kwaliteit en vertrouwd vakmanschap vormden reeds in die tijd de kernwaarden. Op basis van dit fundament kon Dolfsma Dakbedekkingen gestaag uitgroeien naar een middelgrote BV.

In het jaar 2000 stapte onder meer zijn broer Jan in de onderneming zodat Pieter Dolfsma het bedrijf kon verlaten om zich op een andere uitdaging te richten.

Tegenwoordig opereert  Dolfsma Dakbedekkingen als geheel zelfstandige onderneming, maar de vertrouwde naam van de familie Dolfsma houden we hoog in het vaandel. Daarnaast zijn we er trots op al jarenlang het keurmerk Dakmerk te mogen dragen. In 2010 kwam Dolfsma als beste dakbedrijf uit de bus bij het jaarlijkse inspectie- en klanttevredenheidsonderzoek van Dakmerk.

Onze inspanningen zijn erop gericht jaarlijks hoog te blijven scoren op het gebied van vakwerk en klanttevredenheid.  Een ambitie die wordt herkend door onze trouwe, vaak toonaangevende klanten die de zekerheid hebben dat hun opdracht bij Dolfsma goed onder dak is!