Renovatie

Dolfsma dakbedekkingen  is sinds jaar en dag ijzersterk in dakrenovatie, of het nu gaat om appartementencomplexen, kantoren, scholen of bedrijfshallen.

Materialen

Bij de vervanging van de bestaande dakbedekking kunnen we naar uw wens kiezen uit talrijke robuuste materialen. Veel toegepast zijn de wel bekende bitumenlaag en kunststof dakfolies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in zinken, leien en shingle-daken en in het renoveren of vervangen van stalen dak- en gevelbekleding.

Overige gebreken

Bij renovatie is het aan te raden ook eventuele gebreken in de randen, doorvoeren, afwatering en constructie van het dak te herstellen. Verrot dakbeschot kunnen we vernieuwen en het zinkwerk, de goten en afvoeren, lichtkoepels, dakkapellen enzovoort nieuw aanbrengen of herstellen. Zo kan een dak na renovatie weer decennialang mee.

Isolatie

Overweeg bij dakrenovatie zeker óók om de dakisolatie aan te passen aan de hedendaagse eisen van klimaatbeheersing. Dolfsma kan u adviseren over de dakbedekking en isolatie die het beste past bij de gewenste energieprestatie en het gebruik van het pand.

Vraag een offerte aan.