Kwaliteit

Dolfsma Dakbedekkingen vindt dat u als klant moet kunnen vertrouwen op een zekere levering van daken en gevelbekleding, op topkwaliteit en op garanties voor een lange levensduur. Dolfsma Dakbedekkingen hanteert daarom strenge kwaliteitsnormen.

Kennis en knowhow

Dat begint met een goede berekening van de bouwfysische opbouw van de dakconstructie. Een dak moet immers bestand zijn tegen alle weersinvloeden en voor klimaatbeheersing is een juiste thermische weerstand van groot belang. Dolfsma Dakbedekkingen staat bekend om zijn grote kennis en knowhow op dit terrein.

Materialen

Onze kwaliteit komt ook tot uiting bij de toepassingen van materialen. Of het nu gaat om bitumineuze dakbedekkingen, kunststof, metaal of shingles, we monteren uitsluitend  hoogwaardige materialen van bewezen topmerken. Maar een kwaliteitsdak is pas echt waterdicht als deze materialen kundig worden aangebracht door goed geschoolde, eigen vakmedewerkers. Dolfsma houdt nadrukkelijk vast aan deze keuze en is er trots op de logo’s te mogen voeren van de keurmerken Dakmerk en Vebidak, het VCA-veiligheidskeurmerk en van de kwaliteitsrichtlijn van Dumebo DWS.

Afspraken en communicatie

Tevredenheid over product en proces staat bij Dolfsma centraal. In de voorbereiding maken we afspraken over materiaalgebruik, constructieve vereisten en de planning.
Wij houden ons altijd aan gemaakte afspraken en zorgen steevast voor een goede en prettige communicatie lopende het bouwproces.