Vakwerk

Vakkundige dakmontage is essentieel voor een lange levensduur. Het voorkomt tevens voortijdig herstelwerk. Dakwerk is dus vakwerk. Dolfsma dakbedekkingen besteedt als leer-werkbedrijf veel aandacht aan scholing en controle van het werk. Onze dakdekkers, werken zeer nauwkeurig, zijn vaktechnisch goed geschoold en op de hoogte van de jongste ontwikkelingen.  

Unieke eigen vakwerkplaats

Als een van de weinige dakbedekkingsbedrijven beschikt Dolfsma over een eigen vakwerkplaats met las- en zetafdeling. Om optimaal controle te houden over de kwaliteit die we onze klanten willen bieden, voeren we precisiewerk namelijk liever in eigen beheer uit. In de vakwerkplaats produceren we exact op maat de materialen die voor uw dak nodig zijn: van afvoeren tot goten, dakkappen en boeien, afdichtingen en gevelbekledingen. Dolfsma heeft tevens een eigen opslagmagazijn en een eigen vrachtwagen met laadkraan. De levertijd wordt hiermee aanzienlijk verkort en de kans op verkeerde leveringen is nihil.

Eén partij op uw dak

Met Dolfsma heeft u de zekerheid dat u werkt met één vertrouwde partij op het dak. Wij werken namelijk op uw dak vrijwel uitsluitend met vakkundige Dolfsma-medewerkers. Zo houden we zicht op de afgesproken kwaliteit. Zij doen hun werk gegarandeerd netjes, veilig en met toewijding. Tevens zorgen zij ervoor dat eventuele gebruikers van het pand en omwonenden zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden.