Zekerheid

Een waardevol gebouw hoort te worden bekroond met een goed dak: robuust, veilig en waterdicht. Daar moet u langjarig op kunnen vertrouwen. Dolfsma Dakbedekkingen biedt die zekerheid, of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, onderhoud of advies. Daarom blijft Dolfsma Dakbedekkingen voor een groot aantal woningcorporaties, bedrijven, gemeenten, scholen en aannemers steeds de vaste, betrokken partij op het dak.

Topdaken

Al sinds de oprichting in 1975 leveren onze vaklieden gedegen dakwerk. Ze werken met de beste, duurzame materialen en nemen bij de dakmontage de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid in acht. Dolfsma monteert voor zijn klanten louter topdaken die wel 30 jaar meekunnen. Dat we die ambitie hoog in het vaandel houden,  blijkt wel uit het feit dat we al jarenlang het keurmerk Dakmerk mogen dragen. Alle Dolfsma-medewerkers zijn er zeer trots op dat Dolfsma behoort tot de selecte groep van bedrijven die aan deze zeer strenge keurmerkeisen voldoen.

Garanties Dakmerk

Met Dakmerk is de kwaliteit van Dolfsma voor onze klanten aantoonbaar gewaarborgd. U heeft de zekerheid dat u zowel financieel als technisch geen onvoorziene risico’s loopt. Via het Dakmerk Waarborgfonds krijgen onze opdrachtgevers namelijk 100 procent opleveringsgarantie en 10 jaar verzekerde garantie op waterdichtheid.