Bitumen

Bitumen is een buitengewoon sterk en slijtvast natuurproduct. Het materiaal wordt al vele tientallen jaren toegepast voor alle soorten platte en hellende daken. Afhankelijk van het type dak wordt bitumineuze bedekking op het dak geplakt, gebrand,  mechanisch bevestigd of losliggend geballast.

Sterk en slijtvast natuurproduct

Het aloude bitumen is door de jaren geïnnoveerd tot een zeer duurzaam materiaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo is granulaat-gemodificeerde bitumen een relatief nieuwe dakbedekkingsvariant die koolstofdioxide (CO2) opneemt uit de lucht. Zo draagt uw dak bij aan een beter milieu.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Dolfsma gebruikt uitsluitend state of the art Bitumenproducten, onder andere het topmerk Wédéflex en de dakproducten van Troelstra & de Vries. Deze stellen zware kwaliteitseisen aan hun dealers, omdat het vakkundig aanbrengen de levensduur met zeker tien jaar kan verlengen. Ook zijn de kosten voor klachtenonderhoud lager dan gemiddeld. De dakbedekkingen voldoen ruimschoots aan de binnen het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen gestelde eisen. Ze bestaan uit een basis van APP of SBS gemodificeerde bitumen, met inlagen van glasvlies, glasweefsel of polyestermat.

Vraag een offerte aan.