Staaldaken & Gevels

Dolfsma beschikt over een grote ervaring als het gaat om stalen dakbedekking en gevelbekleding. Het materiaal leent zich voor creativiteit door de veelzijdigheid aan profielen, vormen, kleuren, reliëfs, isolatie en bewerkbaarheid. In onze eigen, modern geoutilleerde zetterij maken wij alle panelen op maat en natuurlijk dragen we zorg voor een nette afwerking van details.

Dolfsma levert en monteert diverse soorten metalen platen voor een waterdicht, (geluid)isolerend dak. Afhankelijk van het ontwerp van uw bedrijfsruimte kunnen deze zowel horizontaal als verticaal op een gevel worden toegepast. Kunststof lichtplaten of lichtstraten behoren tot de mogelijkheden.

Toepassingen

Of u nu kiest voor een doosconstructie of sandwichpanelen, voor koud- of warm dak, of zelfs voor stalen dakpannen, met Dolfsma haalt u een specialist in huis.

- Het enkelvoudige paneel

Nuttig bij hallen waar isolatie niet nodig is. Geprofileerde staalplaten worden direct op de gordingen geplaatst.

- De stalen binnendoos

Hierop wordt zachte steenwol isolatie met een akoestische en hoge brandwerende eigenschap aangebracht, waarna een staalplaat op de binnendoos wordt bevestigd. Bij dit systeem zijn geen dwarse gordingen nodig en de staalplaat kan in een ronde hoek gezet worden.

- Het sandwichpaneel

Deze bestaat uit twee staalplaten met daartussen een isolatielaag met isolatiewaarde naar keuze. Om condensatie te voorkomen worden de lagen op elkaar geperst. Met sandwichpanelen zijn zeer platte brede staalprofielen mogelijk.


Vraag een offerte aan.