Valveiligheid

Dolfsma Dakbedekkingen levert en monteert diverse valveiligheidssystemen, van ankerpunt tot permanent hekwerk. Om het dak veilig te betreden kunt u gebruik maken van ladderborgingspunten maar we leveren ook losse veiligheidssetjes. Deze bestaan onder andere uit een harnas, touw, een lijnklem, katrol en een valdemper.

Kedge valbeveiliging

Een gebiedsbegrenzingssysteem dat relatief eenvoudig op bestaande en nieuwe dakbedekkingen gemonteerd kan worden, zonder perforatie van de bestaande waterdichte laag. Diverse Dolfsma-medewerkers zijn gecertificeerd om deze aan te brengen. In samenwerking Met Kedge kunnen wij zelf ankerpunten intekenen!

Latchways

De unieke Transfastener van Latchways stelt dakwerkers in staat zich langs de volledige lengte van een systeem te verplaatsen zonder los te koppelen.

Overige valveiligheidssystemen

Er bestaat een grote variƫteit in ankerpunten die op de constructie gemonteerd kunnen worden. U kunt denken aan kabelgeleidingssystemen en op de ondergrond gemonteerde ankerpalen. Dolfsma Dakbedekkingen voorziet tevens in ankerpunten voor schuine staaldaken.

Vraag een offerte aan.