Bedrijf en Organisatie

Dolfsma is er voor...

Dolfsma is bij tal van bedrijven en organisaties de vertrouwde partij op het dak. Logisch, want Dolfsma denkt met u mee om de beste dakoplossing voor u te realiseren.

Gebruikerseisen

Gevels en daken van bedrijfshallen, kantoren, sporthallen et cetera, moeten aan zeer specifieke gebruikerseisen voldoen. Een goede isolatie is van groot belang in een werkplaats waar veel mensen werken of voedingsmiddelen worden verwerkt. Bij opslag- of transportloodsen spelen juist aspecten van kostenbeheer en levensduur  een belangrijke rol terwijl voor scholen en kantoorgebouwen licht, uiterlijk en een goede klimaatbeheersing essentieel zijn.

Daarnaast zijn bedrijven en organisaties altijd in beweging. Inpandige bedrijfsverhuizingen of bedrijfsuitbreidingen hebben vaak gevolgen voor het bestaande dak. Er kan een extra lichtstraat nodig zijn, of een nieuw afzuigingsysteem voor het nieuwe laboratorium. Dan is het wel zo prettig dat u op Dolfsma kunt vertrouwen als het gaat om het aanpassen, aanbrengen, renoveren of onderhouden van gevels en daken.