Bouwondernemingen

Dolfsma is er voor...

Een bouwonderneming moet kunnen lezen en schrijven met zijn onderaannemer. Dolfsma Dakbedekkingen beseft dit als geen ander en is daarom een vertrouwde partner voor grote en kleine bouwondernemingen. Korte communicatielijnen, een goede controle op de uitvoering van het werk en de zekerheid van gegarandeerd vakwerk zijn essentieel voor een goed eindresultaat.  Verder besteden we veel aandacht aan veiligheid tijdens de montage van daken en gevels.

Al het dakwerk voeren we steeds in eigen beheer uit , vrijwel uitsluitend met vakkundige Dolfsma-medewerkers.  Daarnaast kiezen we er bewust voor om materialen zoals goten, dakkappen, boeien en afdichtingen in onze eigen, moderne vakwerkplaats exact op maat te maken. Dit verkort de levertijd en de kans op verkeerde leveringen is nihil. Natuurlijk zorgen we ervoor dat onze dakactiviteiten naadloos aansluiten op uw eigen bouwactiviteiten.

Dakmerk

Dolfsma behoort tot de selecte groep dakbedekkingsbedrijven die het keurmerk Dakmerk mogen dragen. Daarmee voldoet een Dolfsmadak aan de hoogste kwaliteitseisen. Met Dakmerk kan Dolfsma tevens met zekerheid en zonder meerkosten 100% garantie bieden op waterdichtheid en oplevering. Verder voldoen we aan strenge solvabiliteitseisen, waardoor u gegarandeerd samenwerkt met een financieel sterk bedrijf.

Duurzame materialen

Dolfsma dakbedekkingen gaat verantwoord om met mens en milieu. We werken louter met duurzame en uitstekend recyclebare materialen van innovatieve topmerken. Goed gemonteerd bieden deze een lange levensduur, waardoor de milieubelasting zo gering mogelijk is. Onze leveranciers voldoen aan de vereisten van het nationaal pakket Duurzaam Bouwen en beschikken over een BDA Rapport Milieuverklaring.

Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, inspectie of meerjarig onderhoud, Dolfsma is voor tal van bouwondernemingen de vertrouwde partij op het dak.
Kijk voor een indruk van onze dakoplossingen eens rond in ons projectoverzicht.