Overheden

Dolfsma is er voor...

Vastgoed vertegenwoordigt waarde. Daarom is het verstandig zicht te houden op de staat van onderhoud van uw bezit, de planning van dakrenovatie en de mogelijkheden voor nieuwbouw of isolatie. Als betrokken adviseur denkt Dolfsma Dakbedekkingen hierover met u mee.

Eén vertrouwde partij op het dak

Bij dakrenovatie of nieuwbouw wilt u kunnen bogen op een betrouwbare, ervaren dakpartner. Korte communicatielijnen, een goede controle op de uitvoering van het werk en de zekerheid van gegarandeerd vakwerk zijn essentieel voor een goed eindresultaat.  Dolfsma heeft veel ervaring met grote en complexe woningbouwprojecten. We kiezen ervoor het dakwerk steeds in eigen beheer uit te voeren , vrijwel uitsluitend met vakkundige Dolfsma-medewerkers.  Zo houden we zicht op de afgesproken kwaliteit en weten we zeker dat het werk gegarandeerd netjes, veilig en met toewijding wordt uitgevoerd. Natuurlijk zorgen onze medewerkers er ook voor dat eventuele gebruikers van het pand en omwonenden zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Dakmerk

Dolfsma behoort tot de selecte groep dakbedekkingsbedrijven die het keurmerk Dakmerk mogen dragen. Daarmee voldoet uw dak aan de hoogste kwaliteitseisen, Dakmerk controleert dat voor u. Met Dakmerk kan Dolfsma u met zekerheid en zonder meerkosten 100% garantie bieden op waterdichtheid en oplevering. Verder voldoen we aan strenge solvabiliteitseisen, waardoor u gegarandeerd samenwerkt met een financieel sterk bedrijf.

Duurzame materialen

Dolfsma dakbedekkingen gaat verantwoord om met mens en milieu. We werken louter met duurzame en uitstekend recyclebare materialen van innovatieve topmerken. Goed gemonteerd bieden deze een lange levensduur, waardoor de milieubelasting zo gering mogelijk is. Onze leveranciers voldoen aan de vereisten van het nationaal pakket Duurzaam Bouwen en beschikken over een BDA Rapport Milieuverklaring.

Projectoverzicht

Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, inspectie of meerjarig onderhoud, Dolfsma is bij tal van corporaties de vertrouwde partij op het dak.
Kijk voor een indruk van onze dakoplossingen eens rond in ons projectoverzicht.