Particulieren

Dolfsma is er voor....

Als u nou ergens niét over in wilt zitten, dan is het wel over het dak boven uw hoofd. Met een Dolfsmadak heeft u die zekerheid. Wij houden uw woning, kantoor, school of bedrijfspand gegarandeerd decennialang bestand tegen weer en wind.
Een Dolfsmadak gaat wel 30 jaar mee.

Renovatie

Heeft u net een bestaande woning gekocht of besluit u voorlopig lekker te blijven zitten waar u zit? Dan is de kans groot dat u binnen afzienbare tijd toch een keer op het dak aan de slag moet. Dat lijkt een vervelende klus, maar het is ook een uitgelezen kans om uw woning te verbeteren en energiezuiniger te maken.

Dolfsma levert en monteert bijvoorbeeld bitumineuze dakoplossingen van bewezen topmerken. Deze dakbedekkingen hebben een veel langere levensduur dan concurrerende merken en laten hogere energieprestaties zien. Daarnaast is dakisolatie zeker een verstandige zet. Dolfsma Dakbedekkingen kan u adviseren over de voor uw woning meest geschikte isolatiemethode.

Nieuwbouw

Wanneer u besluit zelf een huis te gaan aan- of (ver)bouwen komt er ongelooflijk veel op u af. Het is dan van groot belang dat u kunt samenwerken met een betrouwbare partij die verstand van zaken heeft en met u meedenkt.

Dolfsma helpt u bij alles wat er op het dak gebeuren moet en dat is wel zo prettig.
Zo verzorgen wij niet alleen de afdekking maar ook het zinkwerk, de goten en afvoeren, lichtkoepels, dakkapellen en nog veel meer.

Wel zo handig, want zo beschikt u steeds over één aanspreekpunt.
Neem gerust contact met ons op voor advies of offerte.