Scholen en Instellingen

Dolfsma is er voor...

Zijn uw daken toe aan renovatie of overweegt u zelfs nieuwbouw? Vertrouw dan op de deskundigheid en het vakmanschap van Dolfsma Dakbedekkingen. We werken louter met duurzame en uitstekend recyclebare materialen van innovatieve topmerken. Vakkundig gemonteerd bieden deze een lange levensduur en daarin is Dolfsma absoluut onderscheidend: een Dolfsmadak kan wel 30 jaar mee! Dit vereist natuurlijk wel goed en regelmatig onderhoud. Door het afsluiten van een onderhoudscontract kan Dolfsma Dakbedekkingen u die zorg uit handen nemen .

Dakoplossingen

Dolfsma denkt mee om de beste dakoplossing voor u te realiseren. Zo moeten gevels en daken van scholen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen et cetera, voldoen aan zeer specifieke gebruikerseisen. Een goede isolatie is van groot belang in een werkplaats waar veel mensen werken of voedingsmiddelen worden verwerkt. Bij opslagloodsen spelen juist aspecten van kostenbeheer en levensduur  een belangrijke rol. Voor scholen en kantoorgebouwen zijn lichtinval, uiterlijk en een goede klimaatbeheersing essentieel.

Dakmerk

Dolfsma behoort tot de selecte groep dakbedekkingsbedrijven die het keurmerk Dakmerk mogen dragen. Daarmee voldoet een Dolfsmadak aan de hoogste kwaliteitseisen. Met Dakmerk kan Dolfsma tevens met zekerheid en zonder meerkosten 100% garantie bieden op waterdichtheid en oplevering. Verder voldoen we aan strenge solvabiliteitseisen, waardoor u gegarandeerd samenwerkt met een financieel sterk bedrijf.

Projectoverzicht

Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw, inspectie of meerjarig onderhoud, Dolfsma is bij tal van scholen en instellingen de vertrouwde partij op het dak.
Kijk voor een indruk van onze dakoplossingen eens rond in ons projectoverzicht.